miercuri, 6 mai 2009

Cica porcul din patul tau

Nu sunt nici pe departe femeia perfecta, si recunosc acest lucru. Insa zi de zi, ma bucur ca nu am ajuns in starea aia in care toti oamenii din jurul meu sunt porci, vaci, oi, papagali si altele asemenea.
In seara asta, datorita lipsei de inspiratie, am dat pe net (ca doara nu la biblioteca) de un articol exhaustiv stiintific, redactat intr-o maniera care incumba de deontologie (va plac neologismele, asa-i?), care mi-a retinut atentia prin extraordinarul titlu, si anume "Porcul din patul tau".
Am stat initial si m-am gandit: care naiba porc? Ca la mine si acum cand sunt singura, si cand eram cu cineva, asternuturile erau mereu curate, nici urma de laturi, sorici afumati doamne fereste, deci unde este porcul? Si am pornit in explorarea articolului, sa ma prind si eu care e faza. Ca in reclama aia din copilarie, nu mai stiu la ce era, cand un baietel de 5-6 ani era foarte suparat si sustinea sus si tare: "tot nu m-am prins care-i faza".
Patrunzand in tainele "porcului din patului meu" (ia-l de unde nu-i), am aflat ca acesta este de fapt un barbat mai durduliu, dar nu chiar ca porcul pe care il stim cu totii din ograda bunicilor, caruia ii place sa asculte talk show-uri sau sa se uite la meci in timpul (ma rog, va prindeti voi) si care umbla dezbracat prin casa.
Pai si unde e porcul aici? Ca din cate imi amintesc din vremea prunciei, porcii pe care ii tineau bunicii nu se uitau la TV si cred ca s-ar fi plictisit maxim sa se uite la un Marius Tuca. Cat despre a fi sau nu imbracat, daca haine pentru caini si pisici vezi cam peste tot, imbracaminte porcina eu una nu am observat. Cine stie, poate acum cu gripa asta, ca tot e in trend.
Si uite asa, am incercat eu sa aflu azi taina porcului din patul meu si n-am aflat-o. Hodoronc tronc.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu