vineri, 8 mai 2009

Statusuri de messenger

Eu de azi am hotarat, nu mai imi pun statusuri emo, si nici statusuri cu iubirea vietii mele, si nici statusuri de busy, si nici statusuri ca scriu la licenta, sau ca vreau un concediu, sau ca dorm, sau ca boschetaresc prin casa, ca pana la urma pe nimeni nu intereseaza ce fac. De azi, m-am hotarat: statusul meu va fi "n-am nici un status. ce nu e clar?".
Uitandu-ma prin lista mea de prieteni, am dat, totusi, de cateva care mi-au atras atentia. De fapt, toate mi-au atras atentia. Si sa le iau pe rand.
Unul din ele ar fi: "fiecare suflet oboseste sa mai renunte". Prea filozofic sa il inteleg la ora asta, poate daca as trece printr-o stare lirica as fi capabila sa analizez situatia, dar, cum nu e cazul... Trecem la urmatorul: "I remember the night he came inside of me", mda, cam pornache, eu nu mi-o amintesc. Foarte tare statusul unui amic - "Hai Steaua, cel mai puternic drog din viata mea", oare il are pe Becali in lista lui de friendsi? Cel mai tare mi se pare pana acum: "Am ajuns sa te urasc mai mult ca pe orice pe lumea asta", prea multa energie negativa, probabil o relatie stricata sau un impas intr-un cuplu. Nasol cand iubirea iti da stari atat de diabolice. Da, si vad ca restul sunt cu "Hai Steaua!!!" si altele asemenea.
Nu tine nimeni cu Dinamo? :(

3 comentarii:

  1. Mi-a placut filmul, asta pt ca-mi place rau Colin Firth, usor melancolic, maniaco-depresiv in acelasi timp, genul "je m'en futist" (oi fi scris bine??)pare nebun dar un nebun frumos :)))) Adica un tip pe care mi-ar placea sa-l intalnesc, sa dansam tango :))). Jessica Biel imi aduce aminte (pana la identificare/confuzie totala) de Scarlet Johansson), nu stiu de ce, asa imi pare...Tangoul ramane mereu sexy....vezi "Parfum de femeie"..."Por una cabesa"...minunat!

    RăspundețiȘtergere
  2. Vezi ca te cam abati de la promisiune :)))))

    RăspundețiȘtergere
  3. Mea culpa, statusurile alea au un scop!

    RăspundețiȘtergere